25/6/11

Συνέντευξη από τον Jeff Pinkner για την 4η σεζόν

Ο παραγωγός Jeff Pinkner μας μιλάει για την 4η σεζόν της σειράς fringe.

Πώς θα φέρετε ένα χαρακτήρα πίσω όπου κανένας από τους υπόλοιπους δεν έχει καμία ανάμνηση από αυτόν ;
Η ερώτηση νομίζω είναι "θα τον φέρουμε πίσω ; ποιες θα είναι οι συνέπειες ;", ο Πήτερ έκανε μια ηρωική κίνηση, ήξερε ότι άμα τα πράγματα συνέχιζαν έτσι, η αγαπημένη του Ολίβια θα πέθαινε. Γνωρίζοντας ότι θα υπάρξουν κάποιες συνέπειες, αποφάσισε να φέρει τα δυο σύμπαντα μαζί για να τη σώσει. Ως συνέπεια, δεν υπάρχει πια! Οπότε η ερώτηση είναι "Πώς είναι η ζωή των άλλων χωρίς την παρουσία του;"

Η ιδέα με τα πολλαπλά σύμπαντα ήταν πολύ δελεαστική. Θα δούμε και άλλα σύμπαντα στην επόμενη σεζόν ;
Όπως έχουμε ξαναπει, υπάρχει πολύ ιστορία και αυτός είναι ο κόσμος όπου ζουν οι χαρακτήρες μας. Νομίζω θα παρουσιάσουμε μία νέα εκδοχή του δικού μας σύμπαντος. Ένα από τα πράγματα που είναι αξιοθαύμαστα στο fringe είναι ότι κάθε σεζόν, παίρνομε την ίδια σειρά, την ίδια ιστορία, τους ίδιους χαρακτήρες και τους βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία. Αυτή η σεζόν θα το κάνει σίγουρα αυτό.

Οι Observers (παρατηρητές) θα έχουν πιο ενεργό ρόλο σε αυτή τη σεζόν ;
Σίγουρα! Μας αρέσουν οι Παρατηρητές. Είναι δύσκολο να απαντήσω χωρίς να αποκαλύψω τίποτα για την συνέχεια της ιστορίας, αλλά σίγουρα.

Ο Χαρακτήρας του Brad Dourif εμφανίστηκε για λίγο στο φινάλε της 3ης σεζόν όπου και σκοτώθηκε. Αυτόν τον τόσο ταλαντούχο ηθοποιό στη σειρά θα τον δούμε περισσότερο στην επόμενη σεζόν ;
Δε θέλω να αποκαλύψω τίποτα αλλά δεν έχουμε μιλήσει με τον ηθοποιό, και η ιστορία του διαδραματιζόταν στο έτος 2026, και η δική μας ιστορία το 2011. Αλλά στο σύμπαν του fringe όλα μπορούν να συμβούν.

Οπότε αν είναι να τον ξαναδούμε, πιθανόν δε θα είναι στο 1ο επεισόδιο της 4ης σεζόν ;
Πιθανόν όχι.

Ήμασταν κάπως πανικοβλημένοι μήπως η σειρά δεν ανανεωθεί. Είχατε ένα πολύ καλό κλείσιμο της σεζόν, θα μπορούσε να ήταν και φινάλε της σειράς ;
Είχαμε ένα άριστο season finale αλλά θα ήταν αρκετά μπερδεμένο αν ήταν και φινάλε της σειράς. Ένα από τα θέματα μας είναι οι 3 πρωταγωνιστές, ο Γουόλτερ, ο Πήτερ και η Ολίβια, είναι σαν οικογένεια οι τρεις τους. Ήταν και οι τρεις μοναχικοί και κατάφεραν να βρουν έναν οικογενειακό δεσμό. Και ο Πήτερ με την Ολίβια έναν ερωτικό δεσμό. Θα ήταν λιγάκι απογοητευτικό αν αυτό ήταν το φινάλε της σειράς. Εξάλλου έχουμε άλλο φινάλε κατά νου.

Παρατηρήσατε ή μάθατε τίποτα από τη προηγούμενη σεζόν που θα σας βοηθήσει στην επόμενη ;
Αυτό που μάθαμε είναι πόσο έξυπνοι, σχολαστικοί και πόσο υποστηρικτικοί είναι οι φαν της σειράς. Μας ενθαρρύνουν να παίρνουμε ρίσκα, να αφιερώνουμε ολόκληρα επεισόδια σε ιστορίες από το παράλληλο σύμπαν, με μόνο μερικούς από τους βασικούς χαρακτήρες. Ακόμα και να φτιάξουμε επεισόδια με κινούμενα σχέδια. Η απίστευτη ανταπόκριση από τους θαυμαστές μας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσουμε την τρέλα μας.

Θα δούμε κανα μιούζικαλ για το fringe κάποια μέρα ;
Φυσικά. [γέλια]

8 σχόλια:

  1. Απορώ τι σκέφτονται όταν κάνουν ερωτήσεις όπως η πρώτη. Λες και θα πάρουν απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. polla paralila sumpanta??? entaksei min to paratrabiksoume kai doume 5-6 olivies kai kamia 10aria walter xaxaxaxaxa

    makari na dosoune apantiseis gia tous paratirites

    egw ksanalew oti o peter isws exei girisei sto melon kai sta prwta epeisodia tha ginete allagh mia sto paron mia sto melon (opos eixe ginei kai me ta paralila sumpanta)

    den ebgalan mauro opening mono gia ena epeisodio ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρεσει η θεωρια σου Lousifer...Ειναι νομιζω οτι πιο λογικο αλλα και εξυπνο εχω διαβασει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. isws n mas deixnoun oti o Peter molis katafere mesw ths mhxanhs n enwsei ta 2 sympanta etsi wste n synergastoun ,gyrnaei ekei p htan dld sto mellon (ekei p o walter t elege oti vrhke tropo n gyrisoun pisw t xrono k n t ftia3oun)k 3erei pleon oti o idios vrisketai se la8os "sympan" k n prospa8ei n gyrisei sto sympan opou h e3eli3h twn gegonotwn 8a eswze k t 2 sympanta.etsi wste n 3anaeinai k m thn olivia ,h opoia sto mellontiko dld t diko t sympan pe8ane

    an katalavainete pws t lew,k to ennow peite m an symfwneite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ίσως είναι ένας τρόπος για να επαναφέρουν τον Πήτερ, αλλά πραγματικά δε νομίζω να το τραβήξουν μέχρι εκεί.
    Εγώ πιστεύω κάτι με τους observers θα γίνει, ίσως καταλήξουν χειρότερα τα πράγματα και τον επαναφέρουν. (αλλά υποτίθεται ξέρουν τι θα γίνει).
    Πραγματικά δεν έχω θεωρία, ότι και να σκεφτώ το αποκλείω κατευθείαν.
    Ελπίζω μόνο μη μας πετάξουν κανα άκυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ta prwta epeisodia ths 4h season tha einai autetelh kai mia tha mas dixnoune to paron (me walter,olivia kai isws sthn thesh tou peter ton Lincoln Lee) kai sto melon (me walter,peter, kai sthn thesh ths olivia thn Ella) ws pou kati tha ginei (poios kserei???) kai kapos tha shnantithoune

    egw lew palei h olivia kai o walter tha thn kanoune thn douleia (isws autoi oi 2 na thimithoune to peter) kai isws na kanoune ena taksidaki sto melon gia na ton feroune pisw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχα thanks Φοίβο, χαίρομαι που σου αρέσει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή