13/8/11

Λίγα λόγια για τις νέες προσωπικότητες ορισμένων χαρακτήρων


Γνωρίζουμε ότι με τη νέα σεζόν λόγω της εξαφάνισης του Πήτερ θα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα τόσο στο παρόν όσο και στο παρελθόν, τόσο καταστάσεις όσο και χαρακτήρες. Ωστόσο 4 ηθοποιοί της σειράς, η Jasika Nicole (Astrid), o Seth Gabel (Lincoln), ο John Noble (Walter) και ο Lance Reddick (Broyles) μας μίλησαν για τους χαρακτήρες τους στο νέο timeline. (ΠΡΟΣΟΧΗ περιέχει spoilers)

Ας αρχίσουμε με την Άστριντ, στο νέο timeline δε θα συνεχίσει να είναι η επιστάτης του Γουόλτερ αλλά αντιθέτως θα είναι έξω στο πεδίο της μάχης με όπλο και χαρτοφύλακα. Είναι κάτι που η ηθοποιός περίμενε εδώ και πολύ καιρό, όπως μας είπε και η ίδια "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι' αυτό", όπως επίσης είπε ότι υπάρχει και κάτι άλλο καινούριο πάνω στο χαρακτήρα της Άστριντ αλλά δε θέλει να μας το αποκαλύψει ακόμα. "Είναι πολύ μεγάλο βήμα για το χαρακτήρα της και ελπίζω κάποια στιγμή να κυνηγάει και ανθρώπους βγάζοντας το όπλο της" [εδώ γελάει], αλλά λέει ότι της φαίνεται περίεργο που δεν είναι πλέον στο εργαστήριο με τον Γουόλτερ.

Στο μεταξύ ο Seth Gabel μας είπε ότι ο Lincoln Lee που θα δούμε αρχικά στην 4η σεζόν, θα είναι από το δικό μας σύμπαν, αυτός με τα γυαλιά που δεν ξέρει ακόμα τις δυνατότητες του και δε γνωρίζει την ομάδα ακραίων φαινομένων (fringe division) ακόμα.

Ο John Noble μας λέει για τον Γουόλτερ "όταν θα τον δούμε στην 4η σεζόν θα είναι ακόμα τρελός, κλειδωμένος στο εργαστήριο με φρουρούς να τον φυλάνε και παράφρων επειδή δε θα είχε ποτέ τον Πήτερ για να τον συνεφέρει. Δηλαδή δε θα έχει κίνητρο για να γίνει καλά, γι' αυτό θα είναι ψυχικά άρρωστος και θα φοβάται τον κόσμο γι' αυτό δεν θα βγαίνει έξω από το εργαστήριο."

Μίλησε λιγάκι και ο Lance Reddick, δεν αποκάλυψε τίποτα για τον εαυτό του απλά είπε ότι θα ήθελε να δούμε περισσότερο από το παρελθόν του Μπρόιλς με την κυβέρνηση και τον στρατό όπως επίσης είπε ότι ο Μπρόιλς αγαπάει ακόμα την πρώην γυναίκα του και ίσως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά σε αυτό το timeline.

Επίσης ο ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία να μάθουμε περισσότερα για τους Observers, σε τι διάσταση ζούνε; από που προήρθαν; Επίσης είπε ότι φαίνεται να είναι εκτός από όλα τα πολυσύμπαντα οπότε θα είναι ωραίο να μάθουμε περισσότερα για αυτούς.
Πρόσθεσε ο Seth Gabel "Ίσως έχουν σχέση με το που βρίσκεται ο Πήτερ και με τους μελλοντικούς μας εαυτούς".

4 σχόλια:

  1. h alagh ths astrid den mou aresei, kanei kalo didimo me ton walter kai auto tha xalasei

    egw pantos tha hthela na dw perisotero ton diko mas Lincoln Lee kai einai mia kalh eukairia gia to diastima pou tha lipei o peter

    kai h ekseliksh tou walter mou aresei para polu (akoma poio trelos auta einai ta wraia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιο πιθανό είναι να είναι προσωρινή αυτή η κατάσταση και να επανέλθουν στο φυσιολογικό τους όταν επιστρέψει ο Πήτερ. (αλλά ποτέ δεν ξέρεις...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραιες οι αλλαγες,δεν εχω προβλημα αρκει να ειναι καλο το αποτελεσμα...Αλλα ρε παιδια ολα αυτα ειναι σαν να ακυρωνουν την τελευταια σκηνη που βρεθηκαν ολοι μαζι μεσα στο Liberty Island,πως γινεται να βρεθηκαν εκει ας πουμε οι 2 Walter και μετα να μας λενε οτι ο Γουολτερ ειναι παντα κλεισμενος στο ψυχιατρειο?Εχω μια σκεψη αλλα θελω να κουσε]ω και εσας. . . ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύω θα τον είχαν βγάλει εκείνη τη στιγμή για να τους βοηθήσει να αντιμετοπίσουν τον κίνδυνο με τις καταστροφές. Μετά λέει ότι είναι κλειδωμένος στο εργαστήριο με φρουρούς (εκεί θα κάνει τις μελέτες του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή