3/9/11

Spoiler για Observers


Η κοπέλα που βλέπετε στη φωτογραφία βρέθηκε στα γυρίσματα του fringe και συνάντησε τον Eugene Lipinski (τον Observer που κάνει τον Δεκέμβριο) έξω από ένα ξενοδοχείο/μοτέλ και βρήκε την ευκαιρία να του μιλήσει.

Αρχικά τον ρώτησε αν επιτρέπεται να πει τι ακριβώς γύριζαν εκείνη τη στιγμή και ο "observer" της απάντησε ότι γύριζαν σκηνές για το επεισόδιο 4x05 και ότι είναι αρκετά σίγουρος ότι ο Πήτερ δεν υπάρχει ακόμα.
Επίσης είπε ότι γύριζαν μια εναρκτήρια σκηνή ή κάτι άλλο για την πρεμιέρα της 4ης σεζόν γιατί ο υπεύθυνος τους καναλιού που είδε την πρεμιέρα διαπίστωσε ότι κάτι έλλειπε και ζήτησε να βάλουν και λίγο observer μέσα.
Τέλος μας αποκάλυψε ότι στο δείπνο δίνει κάτι στον Σεπτέμβριο που θα τον βοηθήσει να διορθώσει το λάθος του. (Το τι του δίνει δε μας είπε, μπορεί να είναι από μία συμβουλή μέχρι ένα αντικείμενο)

9 σχόλια:

  1. Το είχα πει και παλιότερα αλλά άμα ρίξουν την εξαφάνιση του Πήτερ σαν λάθος των Observer και τον επιστρέψουν πίσω θα ήταν μέγα λάθος για τη σειρά. (είναι η εύκολη απάντηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφωνώ σε ΌΛΑ!!! Ακόμα ο Πέτρος; Πάμε καλά; Πότε θα τον δούμε δηλαδή έλεος! Και όσο γι'αυτό που λες Σταύρο έχει δίκιο θα ταν μέγα λάθος!

    Δεν θέλω τα επεισόδια του 4ου ( η αρχη δηλαδη γιατι τα αλλα λογικα δεν θα ναι) να ειναι οτι απλως λυνουν υποθεσεις. Θελω εξελιξη. Και μαλλον γι'αυτο βαλαν την εξτρα σκηνη στο 4χ01! Δεν μας τα λενε καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Stavro: και μολις σου εστειλα e-mail ρε γαμωτο :-(....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα το είδα Linuslost thanks !!! Είχα δει και το 1ο θέμα, θα το κάνω πιο αργά γιατί πρέπει να την κάνω σε λίγο.

    Σόγιερ δε νομίζω απλά να λύνουν υποθέσεις, λογικά μέσω των υποθέσεων στα πρώτα επεισόδια θα θέλουν να μας δείξουν τον κόσμο τους...
    Αυτό με τον Πήτερ δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, γιατί κάπου μάθαμε ότι θα έρθει στο 4ο, μπορεί να μην ήθελε να αποκαλύψει τίποτα ο Observer (δεν ήθελε να ανακατευτεί :P)

    Έυη άμα το πασάρουν ωραία δεν έχω πρόβλημα, αλλά αμφιβάλλω αν θα τα καταφέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to lathos tou septembriou den diorthothke me thn thisia tou peter? ti allo prepei na diorthosoun?

    upomonh kai tha doume paidia upomonh, auta ta skorpia spoilers anti na boithisoune mas mperdeuoun perisotero

    ΑπάντησηΔιαγραφή