4/10/11

11 σχόλια:

  1. Eτσι,ετσι!!! Κατι τετοιο ειναι...Η τρελοκομειου???

    (πως λεγανε την κλινικη που ηταν ο Γουολτερ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Walter ηταν στο St.Claire's Hospital.
    Πολυ συντομο το βιντεακι αλλα οσο να πεις..βλεποντας επιτελους τον Πιτερ και μαλιστα με ποδια νοσοκομειου...ειναι κατι!Ξερουμε καθολου ποτε επιστρεφει?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. auta einaiiiiiiiiiiiii(2) 

    eipa,ka8e arxh k duskolh, h sunexeia omws 8a einai ekplhktikh 8elw n pisteuw.fringaraaa<3

    ps;stavro ekanes poly swsta p meiwses ton ari8mo twn posts sthn kentrikh selida gt eixe ginei arketa varia k h8ela n sto pw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Thanks Γιώργο!!! (τώρα είδα το μήνυμα σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eγω λεω τελικα οτι το Fringe στο τελος θα μας βγαλει ολους μαλακες... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιμενω....Θλω τα δικαιωματα του βιντεο...εγω το ανακαλυψα..:PPPPPP (xaxaxa σορρυ για το spam αλλα επειδη ειμαι λιγο πισω δεν μπορω να δω ο βιντεακι γιατι θα πορωθω ασχημα..Λιγη κατανοηση σε μια fringo-καμενη...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ως ένας εκ των 2 διαχειριστών του blog, http://fringe-d-vision.blogspot.com/, απονέμω ενώπιον όλων σας τα δικαιώματα αυτού του εξαίσιου teaser στην Noni Greka η οποία μετά από μακροχρόνιες έρευνες και προσπάθειες κατάφερε να ανακαλύψει που είναι ο Πήτερ Μπίσοπ και μας χάρισε αυτή τη μοναδική σκηνή (και ας μην καταλαβαίνουμε πολλά) και τη συγχωρούμε για το σπαμ άμα μας συγχωρέσει για την παράληψη μας. Ευχαριστημένη;;; :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!! Αν και αργεισατε λιγακι θα δεχτω τα δικαιωματα!!! Και ναι Σταυρο...Ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενη!!! :DDDDDDD

    ΑπάντησηΔιαγραφή