29/2/12

U.K Twitter Campaign!

Μιας και η σειρα διανυει το διαλειμα του ενος μηνα στην Αμερικη, ηρθε η ωρα για το Ενωμενο Βασιλειο να προβαλει τα επεισοδια που εχουμε δει ως τωρα. Αυτο σημαινει οτι οι εξτρατειες για τη σωτηρια της σειρας συνεχιζονται, αλλα αυτη τη φορα σε Αγγλικο εδαφος...


Οι φαν της σειρας δεν κοιτανε συνορα και ωρες, πραγμα που σημαινει οτι ειναι ετοιμοι να μιλησουν για την αγαπημενη τους σειρα οπου και οτι ωρα και αν προβαλεται.
Στην Αγγλια, αυριο θα προβληθει το επεισοδιο 11, που οπως ολοι θυμομαστε ειναι το επεισοδιο στο οποιο οι Αστριδες συναντιουνται.

Ετσι ειναι αλη μια καλη ευκαιρια για τους Fringies (οπως αποκαλουνται οι τηλεθεατες της σειρας) να δειξουν τη δυναμη τους.
Γι'αυτο το λογο διοργανωνεται αλλη μια εξτρατεια μεσω Τwitter και GetGlue.
Η διαδικασια της εξτρατειας ειναι η ιδια οπως αναφερθηκε εδω. Το μονο που αλλαζει ειναι η ετικετα του trend, η οποια ειναι #ΤwoOfTheSame.

Για οσους επιθυμουν να συμμετεχουν, να γνωριζουν οτι :

1. Το trend ξεκιναει στις 11μ.μ (ωρα Ελλαδος)

2. Διαρκει μια ωρα, δηλαδη μεχρι τις 12 μ.μ για εμας.

3. Σε καθε tweet χρησιμοποιουμε ΜΟΝΟ μια φορα την ετικετα...Καλο θα ηταν να κανετε την ετικετα copy-paste καθε φορα πριν κοινοποιησετε το tweet σας.

4. Τα RTs ειναι επισης ενας καλος τροπος για να βοηθησετε στο trend. Απλα βρειτε tweets στα οποια αναφερεται η παραπανω ετικετα (μεσω της καρτελας discover που βρισκεται πανω αριστερα στην αρχικη σελιδα του Twitter σας. Πατειστε εκει την ετικετα και θα σας εμφανισει οσα tweets γινονται και εμφανιζονται οι συγκεκριμενες λεξεις.) Κανετε ενα RT τα tweets που σας αρεσουν και βοηθατε ετσι την προσπαθεια ολων μας.

Για οσους δεν εχουν λογαριασμο στο Twitter ή εχουν αλλα δεν ξερουν πως να το χρησιμοποιησουν, ας αφησουν ενα μηνυμα στο chat και θα τους βοηθησω να ξεμπερδευτουν!


2 σχόλια:

  1. καλο αυτο!! αλλα εμεις ρε παιδες τι κανουμε? τελευταια φορα π κοιταξα το star μεχρι την 2η σαιζον εχει βαλει...κουραστηκα να βλεπω cold case πρεπει να στειλουμε κανενα email στο star

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγω ειμαι μεσα σε αυτο και σε οσα ακολουθησουν!! Η 11 μμ ειναι μια πολυ ανετη ωρα για εμας..σε σχεση με τα ξενυχτια που εχω ριξει μεχρι τις 4 καθε Παρασκευη αυτο το trend θα ειναι πολυ cool :D 

    dawson_son Θα συμφωνησω, το σταρ ειναι καιρος να βαλει και 3η σεζον..εκει να δεις πως θα ξεκινησει η Ελλαδα να βλεπει Fringara :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή