4/5/12

Νέο Επεισόδιο Fringe: 4.21 - Brave New World: part 1



Μετά από τόσες διακοπές και τόσα εμπόδια που πέρασε αυτή η σειρά φτάσαμε επιτέλους στο τέλος αυτού του κύκλου! Το Φινάλε αρχίζει με το επεισόδιο Brave New World: part 1 το οποίο προβάλλεται σε λίγες ώρες στην Αμερική και αναμένεται εντυπωσιακό!


Σε αυτό το θέμα μπορούμε να περάσουμε τα τελευταία λεπτά αναμονής μαζί και να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με την εύρεση του επεισοδίου!!!

Παρακαλώ όποιος δει το επεισόδιο μην σχολιάσει σκηνές σε αυτό το θέμα γιατί θα μπαίνουν άτομα που δεν το έχουν δει ακόμα. Θα γίνει νέα ανάρτηση για σχολιασμό του επεισοδίου αύριο το μεσημέρι όπου θα έχουμε δει οι περισσότεροι το επεισόδιο.
Ευχαριστώ για την κατανόηση, καλή προβολή!!!

13 σχόλια:

  1. Επιβάλλεται να είναι επικά τα 2 τελευταία, γιατι αυτή η σεζόν ήταν μέτρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε αναμενουμε τον ΧΑΜΟ... ετσι κι αλλιως το fringe μας εχει αποδειξει οτι καθε χρονο εχει και καλυτερο Φιναλε οποτε δεν περιμενω τιποτα λιγοτερο απο το ΠΙΟ ΠΩΡΩΤΙΚΟ επεισοδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανυπομονω να δω το επεισοδιο και να μπορω μετα να πω με την ψυχη μου οτι ηταν γαματο!
    Αλιμονο αν δεν ειναι και το φιναλε φοβερο!Αντε γιατι ως τωρα για μενα η σεζον ειχε μονο 2 γαματα επεισοδια (το 12 και το 19).Σε σχεση με τις προηγουμενες σεζον που υπηρχαν σαφως πιο πολλα!Για να δουμε λοιπον...Οι προσδοκιες ειναι ανεβασμενες στο Θεο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε ρε Έυη πες τα, κάθε χρόνο και καλύτερο!!!!!!!! Άντε να πωρωνόμαστε και μετά να μετράμε τις μέρες αντίστροφα όλοι μαζί παρέα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μήπως να μεπι κανά  link για κατέβασμα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://kat.ph/fringe-s04e21-hdtv-x264-lol-t6358940.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. R paidia t episodio dn t xei to piratebay? 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Psimotas89  δεν υπαρχει κανενα δέντρο που τους βγάζει. ουτε υποχρέωση έχουν τα παιδιά να τους βγάζουν αυθυμερών. όταν βγουν, θα δεις λινκ στο τσατ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://gr.tvsubtitles.net/subtitle-218134.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή