24/7/12

Συνέντευξη του Joshua Jackson στα FOX TCA 2012!


O Joshua Jackson μίλησε στην κάμερα του ΕΟnline, στα FOX Summer TCAs 2012... Δείτε τη συνέντευξη...! [Κάτω από το βίντεο θα βρείτε περίληψη των όσων είπε ο J.Jackson.]




Αρχικά ο Josh, μας λέει πως χαίρεται που το FOX έδωσε στην ευκαιρία στο Fringe να έχει άλλα 13 επεισόδια ώστε να καταφέρει να κλείσει με όμορφο τρόπο την ιστορία που έχει παρουσιάσει εδώ και 4 χρόνια... Αν η παραγωγή αποφάσιζε να κόψει τη σειρά στην 4η σεζόν τότε σίγουρα θα υπήρχε απογοήτευση, οπότε είναι μεγάλο δώρο η τελευταία αυτή σεζόν.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, αν έχει να πει κάποιο spoiler σχετικά με την 5η σεζόν είπε: 


Είμαι φαν της σειράς από την πρώτη στιγμή και πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να μην πούμε τίποτα για την 5η σεζόν... να μην προδώσω κανένα από τα μυστικά της! Οι τηλεθεατές θα το απολαύσουν ακόμα περισσότερο αν δεν γνωρίζουν τη συνέχεια..Το Μόνο σίγουρο είναι ότι θα ασχοληθούμε με το μείζον ζήτημα όλων των σεζόν, που δεν είναι άλλο από τους Παρατηρητές. Επίσης θα έχουμε αναφορές σε πολλά από τα γεγονότα των προηγούμενων σεζόν, πολλά από τα οποία θα επεξηγηθούν, καλύτερα!Τελικά, όλοι οι χαρακτήρες θα φτάσουν σε ένα καλό σημείο, που κατά κάποιο τρόπο αποτελεί και την λογική εξέλιξη των πραγμάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου