23/9/12

Καλή Επιτυχία Jared Harris!!!!


Σήμερα γίνεται η απονομή των βραβείων Emmy. Όπως όλοι γνωρίζουμε το Fringe σαμποτάρεται από αυτά τα βραβεία όπως και πολλές άλλες αξιόλογες σειρές, ωστόσο ο Jared Harris, ο αγαπημένος μας κακός, David Robert Jones, είναι υποψήφιος για το ρόλο του στη σειρά Mad Men. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία γιατί έχουμε δει τι ικανός ηθοποιός είναι!!!

10 σχόλια:

  1. gt tetoio sampotaz?
    k ante twra p h 4h den htan opws 2h k 3h,pio prin gt kamia ypopshfiothta? adiko.

    eidika otan to mad men,mia sxetika metria senariaka seira exei parei APEIRES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άμα δεν είσαι σε καλωδιακό κανάλι δύσκολα μπαίνεις υποψήφιος... απ' ότι έχω καταλάβει προωθούνε αυτές τις σειρές (μίζες παίρνουνε...)... και μένα το Mad Men σαπουνόπερα εποχή μου φαίνεται από 5-6 επεισόδια που 'χω δει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kριμα που δν βαλανε το FRinge,και αλλες σειρες που θα αξιζαν να ειναι εστω  υποψηφιες.. Σταυρο ειχα δει και εγω λιγα επεισοδια "mad men"αλλα δν μου αρεσε,βαρεθηκα και γενικα δν με ενθουσιαζουν τα εποχης..Παντωε της Torv ειδικα πρεπει καποια στιγμη να της δωσουν βραβειο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sapounopera  stavro den einai alla k pali..ta yper tou einai h skhnografia klp

    auto p les isxyei pisteuw

    giauto eimaste me HOMELAND kai CLAIRE DANES POY EINAI H8OPOIARA

    k to mad men na parei ta .. m :P

    apo kei k pera k to breaking bad aposa exw akousei einai mia seira a3ia vraveiwn alla hdh k auth ta eixe sarwsei sta prohgoumena xronia tsp..

    homeland sthrizoume ooloi :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pou einai o walter upopsifios B antrikou rolou??? pou einai h olbia upopsifia A ginekiou rolou??? a re tsampo pou sas xriazete!!!!!
    as elpisoume na to parei toulaxiston o Jared Harris!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @kelleso:disqus  και εγώ μία από τα ίδια όταν το είχα αρχίσει... το μόνο που μου άρεσε ήταν οι τίτλοι αρχής :P ... ναι πρέπει!!!

    @foivosp:disqus χαχα ναι το ξέρω ότι δεν είναι, έτσι το 'πα γιατί σε φάσεις σαπούνιζε λίγο (έως πολύ!). Προτιμώ Torv από Danes αλλά από τους υποψηφίους των Emmy σαφώς και στηρίζω Danes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γενικά τα Emmys σνομπάρουν τις sci-fi σειρές χρόνια τώρα. Αλλά αν δεν πάρει και του χρόνου τίποτα το Fringe... Δηλαδή έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκτός και αν είσαι Lostara!!! ... πάντως εγώ δεν περιμένω να πάρει το fringe τίποτα, απλά δεν ανήκει στην λίστα των Emmys... αλλά δε με πειράζει καθόλου, η 5η σεζόν είναι το βραβείο του Fringe!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΡΩΣΕ ΤΟ HOMELAND ΠΑΙΔΙΑ

    μπορει να ειμαι Fringe fan αλλα ειμαι κ Homeland fan κ το χαρηκα που μολις ειδα οτι απολες του τις υποψηφιοτητες μονο σε μια δεν κερδισε

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Clair Danes κ στον Damian Lewis!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στο Homeland!!! Χάρηκα πολύ που διέλυσε το κατεστημένο!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή