16/11/12

Νέο επεισόδιο: 5.07 - Five-Twenty-Ten


Φέτος έχει γίνει αρκετά δύσκολη η ανάρτηση αυτού του θέματος καθώς κάθε φορά πρέπει να σας υπενθυμίζουμε πόσα επεισόδια έχουν μείνει μέχρι το τέλος της σειράς... Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι μετά από αυτό το επεισόδιο η σειρά θα επιστρέψει στις 7 Δεκεμβρίου. Ας το απολαύσουμε...

Κλασικά όποιος δει το επεισόδιο μην σχολιάσει σκηνές σε αυτό το θέμα γιατί θα μπαίνουν άτομα που δεν το έχουν δει ακόμα. Θα γίνει νέα ανάρτηση για σχολιασμό του επεισοδίου αύριο το μεσημέρι όπου θα έχουμε δει οι περισσότεροι το επεισόδιο.
Ευχαριστώ για την κατανόηση, καλή προβολή!!!




3 σχόλια:

  1. Τιιιιιιιιιιιιιιι? Μετα απο 3 βδομαδες παλι επεισοδιο? Ελπιζω τοτε να ειναι αρκετα δυνατο ως επεισοδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ***Καταρχην να αναγνωρισω οτι η προβλεψη του Cine TV-world ηταν σωστη και η προσεγγιση μου λαθος ισως τελικα να κολαει σε μενα η φραση "ειναι εντελως διαφορετικο το να θελω να δω κατι απο το να βλεπω".

    ***Το μεγαλο ερωτημα για μενα ειναι αν μπορουν η Ολιβια και ο Γουολτερ να πετυχουν εκει που η Νινα απετυχε. Αν μπορουν δηλαδη να σωσουν τον Πιτερ. Αφου αντιστραφηκαν οι ρολοι και ο "σωτηρας" χρειαζεται σωτηρια. Δεν ξερω κατα ποσο η Ολιβια μπορει να βγει μπροστα αλλα με τον Γουολτερ να φανταζει τοσο ανισχυρος ειναι δεδομενο οτι τωρα ειναι η ωρα να το κανει.

    ***Τελικα σε αυτη την σειρα ενα ειναι σιγουρο, μια απαντηση φερνει περισοτερες ερωτησεις...

    *** 3 εβδομαδες ειναι οντως πολλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..."you're face to face with the man who sold the world"... Υψηλή κινηματογραφία τα τελευταία λεπτά, δικαιώνουν σχεδόν μόνα τους την ύπαρξη της 5ης and last but not least σεζόν.... απολαύστε άφοβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή