21/11/12

Το FRINGE στο Science Channel!!!


Where Does The Fiction End?

Το Science Channel προσκαλεί τους τηλεθεατές να εξερευνήσουν τα Fringe Events σε μια έκδοση πιο κοντά στην πραγματικότητα... Διάφοροι επιστήμονες, θα εξηγούν κάθε εβδομάδα, αν το Ακραίο Γεγονός  που βλέπουμε μπορεί να ανταποκριθεί στα ανθρώπινα δεδομένα.




Αρχικά το κανάλι θα προβάλει τον 2ωρο πιλότο την Τρίτη 20 Νοεμβρίου και θα συνεχίσει με τα υπόλοιπα επεισόδια του 1ου κύκλου την Παρασκευή και το Σάββατο, 23 και 24 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Έπειτα η σειρά θα προβάλλεται κάθε Τρίτη ξεκινώντας στις 27 Νοεμβρίου τον 2ο κύκλο.

Επιστήμονες όπως ο Dr. Michio Kaku θα εξετάσουν φαινόμενα όπως ταξίδια στο χρόνο, παράλληλα σύμπαντα, ανταλλαγή ονείρων, σε μια σειρά μικρού μήκους ονόματι Science of Fringe.

Επίσης κάθε Τρίτη, πριν από την προγραμματισμένη προβολή του επεισοδίου, ο John Noble θα μας λέει λίγα λόγια για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα 3 συνεχόμενα επεισόδια που θα προβληθούν.


7 σχόλια:

  1. Κωνσταντίνος Κουφουδάκης21 Νοεμβρίου 2012 στις 3:28 μ.μ.

    Τέλειο :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους αναγνωριζεται η αξια του Fringe... για να θελει το Science Channel να καει "ντοκιμαντερ" πανω στη σειρα, σημαινει οτι βλεπουν κι αλλοι την τι προσφερει..ανυπομωνω για το πρωτο "σχολιαστικο επεισοδιο" του Fringe Science!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. da3ei ..auto prepei n gnwstopoih8ei perissotero!! dn einai ligo pragma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ωρα δικη μας παιζεται ξερει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @sshumi:disqus  δες το προγραμμα προβολης των επεισοδιων, εδω... http://science.discovery.com/tv-shows/fringe/tv-schedule.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά το επεισόδιο 12 της 5ης ενότητας πώς το βρίσκουμε για να το δούμε???????????Και ξέρει κανείς σε ποιό επεισόδιο τελειώνει οριστικά το Fringe?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. to 12 epeisodio einai kai to teleutaio ths seiras (apla einai duplo) thn paraskeuh pane edw http://thepiratebay.se/ kai tha breis diafora links gia na to katebaseis 

    ΑπάντησηΔιαγραφή