17/11/12

Σχολιασμός επεισοδίου: 5.07 - "Five-Twenty-Ten"



Όποιος παρακολούθησε το σημερινό επεισόδιο του Fringe μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επικό αυτό επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...

Η ομάδα συνεχίζει να ακολουθεί τις οδηγίες των βιντεοκασετών. Ο Γουόλτερ χάνει περισσότερο από την μνήμη του παλιού του εαυτού. Παράλληλα η Ολίβια αρχίζει να αναρωτιέται για τις πράξεις του Πήτερ.


16 σχόλια:

  1. Πολύ καλό επεισόδιο χωρίς να λες "τι είδα" αλλά ανεβαίνει η σειρά αυτό είναι το καλό. Δυστυχως (για μενα) ο Πητερ γινεται Obsever κ το τελος του δεν θα ειναι καλο πιστευω. Αν αφησει και καραφλα θα ξενερωσω αγρια..

    Πηραμε κ καποιες απαντησεις σχετικα με τον Μπελ, αρα αποτι καταλαβαινω δεν προκειται να δουμε καθολου flashbacks.

    Ο Πετρος αρχισε να μιλαει ως observer στο τελος ή ειναι ιδεα μου;
    Αραγε θα σταματησει να "αισθανεται;"

    Η Ολιβια γιατι φετος εχει δευτερεύοντα ρολο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την αγαπάω αυτή τη σειρά!
    [ή μήπως το ξέρετε ήδη αυτό; αν ναι, τότε λυπάμαι, αλλά γίνεστε παρατηρητές... ^_^]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέχισε στα επίπεδα των 3 τελευταίων επεισοδίων!!! Οι εκφράσεις του Πήτερ απίστευτες, ειδικά όταν γέρνει το κεφάλι του θυμίζει Observer... όταν θα γέρνει το καραφλό κεφάλι του όταν μιλάει σπαστά θα είναι ολόιδιος (δε θα μοιάζει απλά!). Ωραίος και ο Γουόλτερ με τον παλιό του εαυτό! Μπράβο στον Noble για άλλη μια φορά!!! Μου αρέσει επίσης που χρησιμοποιούν παλιά fringe-events!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το επεισόδιο ήταν πολυ καλο και το τέλος σε αφήνει σε αγωνία. Βλέποντας πατέρα και γιο να χάνουν τον εαυτό τους πιστεύω οτι σημαντικό ρόλο παρακάτω θα παίξει η Ολιβια για να μην χαθούν τελικά. Θα πρέπει στε επόμενα επισοδια να δούμε ποιος ειναι ο dove και έχουμε ακόμα μάθει τι έχει γίνει ο Σεπτέμβριος. Δεν νομίζω οτι ο πητερ θα γίνει τελικά παρατηρητής εκτός και αν δεν βρει τροπο ο γουολτερ να σταματήσει τις αλλαγές. Αλλα λογικά θα το προλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι φρικη εφαγε η Ολιβια οταν μιλουσε με τον Πητερ... νταξει του πεφτουν και τα μαλλια... θα γινει Observer και θα γελαμε... ετσι οπως το βλεπω τωρα, μπορει στο τελος αυτος που θα πεθανει να ειναι ο Πητερ... δεν ξερουμε πιο ειναι το σχεδιο αλλα λογικα με καποιο τροπο θα σκοτωσει ολους τους Observers οποτε παιζει να πεθανει και ο Πητερ....  συμφωνω με τον Ορεστη για την Ολιβια, περα του οτι δεν εχει και τοσο μεγαλο ρολο, εχε αλλαξει πολυ, το εχει γυρισει ΠΟΛΥ στην κλαψα... κατι πρεπει να γινει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωνσταντίνος Κουφουδάκης17 Νοεμβρίου 2012 στις 10:34 μ.μ.

    Πολύ ωραίο.
    ε το είχαμε καταλάβει ότι θα γίνει observer
    και απ'ότι είδα στο trailer SPOILER ALERT μη διαβάσει κάποιος αν δεν βλέπει trailer
    ......
    ........
    ..........
    .........
    είναι μη ανατρέψιμο. πράγμα που επιβεβαιώνει την θεωρία μου ότι θα γυρίσει πίσω στον χρόνο, στο 2015 να τους σώσει όλους. Θα δείξει!
    πάντως συμφωνώ ότι η Olive είναι σαν κομπάρσος. φέτος η season είναι Peter-centric
    καλά πάντως ήταν τέλειος ο τρόπος που καθάρισε τους 3 παρατηρητές.
    να τους φας όλους παιδί μου :P
    αρκεί μετά να γυρίσεις πίσω στην καημένη την Olivia που θα τρελαθεί στο τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. polu wraio to epeisodio!!! h ekseliksh tou peter se paratirith einai oti kalhtero nomizw! kairos htan na dosoun ena allo endiaferon se auton ton xaraktira!...nomizw apla h olivia fetos einai h parapleurh apolia....to ollo thema tou peter thn kanei deuterantza (den pirazei h oliviara megalourgise sths proigoumenes seasons....an kai pote den ksereis...sto telos mporei na kanei auth thn megalh diafora)
    o walter kai se auto to epeisodio htan foberos!!! oi ekpliktikes dramatikes skhnes tou fringe ofilonte se auton ton anthrwpo (kata 90%)....eimaste thxeroi pou exoume sthn seira auton ton hthopoio!
    kai oso kai ana fenete parakseno kai h moumia mou arese se auto to epeisodio!
    o broyles pou einai oeo??? kala thn astrid thn exoun kanei komparsa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με έχει πιάσει κατάθλιψη ,,,, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !!!!!!! Ο Peter φοβερός αλλά ακόμα πιο φοβερός ο Walterakos !!!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. xm stin arxi nomizw ksenerwsa pou evale tin texnologia twn observer sto kefali tou o peter alla apo auto to epeisodio mou travikse poli to  endiaferon kai nomizw to telos tha einai souper!!!oso gia tin olivia einai thea opws kai na exei o walter agapimenos glikoulis kai i astrid episis like a lot...anamenoume to epomeno epeisodio pou paizei na einai kai to teleutaio me ton peter na exei mallia:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φοβερη η σκηνη που ο Πητερ (πλεον ομιλουμενος την Observeziki διαλεκτο) μιλουσε παραλληλα με την Ολιβια. Ενταξυ τη να πω, το επεισοδιο ηταν ολα τα λεφτα. Μου αρεσε πολυ . Η Νινα το ανεβαζει :P Η οποια παρεπιπτοντως με ψιλοσυγκινησε! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καραφλιαζει ? Really ? Νταξει οσο παει και καλυτερευει..λιγο περισσοτερο Ολιβια θελω και ειμαστε κομπλε:P O Πιτερ λογικα θα αρχισει να απομακρυνεται ολο και περισσοτερο προσπαθωντας να εκδικηθει ενω η Ολιβια αναγκαστικα θα ψαχνει αυτα που ζητουν οι κασετες οποτε μαλλον θα δουμε περισσοτερη Ολιβια...
    Οσο για τον Γουολτερ τι να πω..εκπληκτικος οπως παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενα εχω να πω...

    ΠΗΤΕΡ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΣΩ Capilarine!!!!!!!!!!!!!!!!

    Σοκ και δεος η τελευταια σκηνη... Αντε τωρα υπομονη 3 βδομαδες για να δουμε ποσα μαλλια θα εχουν απομεινει στην κεφαλη του Πητερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ FRINGE!.ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΤΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΕΛΟΣ(ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ).ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΤΥΠΟ.ΔΕΝ ΣΚΟΤΙΖΩΜΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΝΑ Η ΤΟ ΑΛΛΟ.ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΑΙΩΝΕΙ!!ΩΡΑΙΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΟΥΩΛΤΕΡ,ΜE ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΟWIE ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. symfwnw me osa eipe o @stavrosLost:disqus 
    sto idio epipedo,an k 3enerwnoume p ginetai karaflas telika o Peter,alla 8elw n pisteuw pws h Olivia 8a to pei twra ston Walter k 8a psa3oun tropo na ton feroun sta sygkala tou(afairesh emfuteumatos klp) makari n mhn ginei kapoia stravh.
    kata ta alla h Nina poly kalh sto epeisodio k fysika o terastios john noble gia allh mia fora....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15.  Οχι τα μαλια ρε παιδια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μολις ειδα και εγω το επεισοδιο...Το 6ο και το 7ο ηταν απολυ ανεβασμενα σε σχεση με τα προηγουμενα.
    Ηδη απο το 6ο επεισοδιο ο Πητερ ειχε αρχισε να παρουσιαζει καποιες μικρες συμπεριφορες Παρατηρητων!!! Πλεον θα μπορουμε να κανουμε απιστευτες και ατελειωτες θεωριες για τον Πητερ...

    Μου αρεσε πολυ και ο Γουολτερ με την ολη εσωτερικη του παλη...Αλλα ταυτοχρονα βλεπουμε και την Ολιβ να πολεμαει μεσα της για τα συναισθηματα της για τον Πητερ αλλα και τον ιδιο τον Πητερ λογικα στα επομενα επεισοδια να βρισκεται σε εσωτερικο πολεμο για το οτι γινεται Παρατηρητης.


    ΥΓ: Θεωρητικα ο Πητερ μπορει να ''ταξιδεψει'' σε οποια χρονικο σημειο θελει ε? Αντε να δουμε! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή