2/3/13

Human - Ο Πιλότος των JJ. Abrams και J.H. Wyman


Πριν λίγο καιρό είπαμε ότι ο J.J. Abrams ετοιμάζει 2 πιλότους για την επόμενη σεζόν (δείτε εδώ). Ο δεύτερος πιλότος ήταν προς το παρόν άτιτλος, αλλά πλέον πήρε την ονομασία Human. Διαβάστε μερικά πραγματάκια για τη σειρά...

Η σειρά περιγράφεται ως μία αστυνομική σειρά δράσης. Θα εξελίσσεται στο κοντινό μέλλον, όπου οι αστυνομικοί του Los Angeles θα συνεργαστούν με εξελιγμένα ανθρωπόμορφα ρομπότ.

Ο Wyman εκφέρει μία άποψη για το project που θα αναλάβει: Η σειρά έχει να κάνει με την ανθρωπότητα και την σύνδεση των ανθρώπων. Πάντα γράφω για το ίδιο πράγμα, ότι η ζωή είναι  οι σχέσεις που καταφέρνουμε να κάνουμε. Σε αυτό το θέμα αναλώνεται και ο J.J Abrams πολύ καλά. Και στους δυο μας αρέσει αυτή η ιδέα.

Ο πρώτος ηθοποιός που μπήκε στο cast είναι ο Michael Ealy, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Dorian, ένα ρομπότ το οποίο είναι ο συνεργάτης του πρωταγωνιστή της σειράς, John Kennex. Ο χαρακτήρας του περιγράφεται ως ανδροειδές το οποίο καταλαβαίνει την ανθρωπότητα περισσότερο από τον ίδιο τον John.  

1 σχόλια:

  1. Όχι πάλι! Βεβαίως, να προβληθεί και η 5η σειρά ως το τέλος. Μας αφήνετε μες στην περιέργεια και όταν με το καλό ξαναπροβληθεί τότε θα είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε πάλι τα επεισόδια από την αρχή, όπως κάνετε συνήθως. Άσε που χάνετε ο πρωταρχικός ζήλος και αφοσίωση και όταν θα ξαναπροβληθεί, θα έχει χαθεί κάθε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να το ξαναπαρακολουθήσουμε. Αυτή η κατάσταση δε συναύδει σε λογικούς ανθρώπους που ζούνε με τα καθημερινά προβλήματά τους και έτσι πέφτει σε ακραματικότητα ή ακόμα χειρότερα σε εκτίμηση και το κανάλι σας. Αν είναι να προβληθεί και η 5η σεζόν ας γίνει το νωρίτερο εκτός και δεν είναι ακόμη έτοιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή